FAQs – SHARP&FLEX

FAQs

FAQ (Frequently Asked Questions)

  • Waar komen de producten vandaan?
Sharp & Flex ontwerpt de items persoonlijk. grondstoffen komen van verschillende bestemmingen, afhankelijk van het artikel, en dit wordt vermeld op de productpagina. We werken nauw samen met in Europa gevestigde fabrieken, opslagfaciliteiten en dienstverleners om de beste eindresultaten te garanderen.

  • Moet ik thuis zijn om mijn bestelling te ontvangen?
Ja, er moet iemand thuis zijn als de levering aankomt. U kunt contact opnemen met UPS/FedEx/DHL/PostNL voor meer informatie over de levertijd of voor hulp bij het wijzigen van het afleveradres.

  • Welke betaalmethoden accepteert u?
Wij bieden alle belangrijke betaalmethoden:
PayPal, Amex, Visa, Mastercard, ApplePay, AmazonPay, GooglePay en iDEAL.

  • Heeft u een catalogus voor uw producten?
Nee, we hebben geen catalogus aangezien al onze artikelen op onze website kunnen worden bekeken. Doordat al onze producten op de website staan, is het voor ons gemakkelijker om de productinformatie voortdurend bij te werken, waardoor we onze klanten nauwkeurigere en actuelere informatie kunnen verstrekken.

  • Komen de foto's van uw producten dicht bij de werkelijkheid en hoe kan ik er zeker van zijn dat de kleur die ik op het scherm zie de echte kleur van het artikel is?
De foto's van onze producten worden professioneel gemaakt met een hoge resolutie digitale camera in een kleurtemperatuur gecontroleerde omgeving en de foto's worden vervolgens verwerkt met Adobe Photoshop. De foto's van de items zijn daarom zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid. Het hangt echter ook af van het type, de kwaliteit en de leeftijd van het scherm dat men gebruikt om de producten te bekijken en dit kan van invloed zijn op hoe de foto's en kleuren op uw eigen scherm worden weergegeven.

  • Ik heb vragen over een bepaald product, kan iemand mij helpen?
We helpen je graag! Neem contact met ons op via e-mail (info@sharpandflex.com) of neem rechtstreeks contact met ons op via de telefoon of onze sociale pagina's.

  • Verzenden jullie internationaal?
Ja dat doen we! 🙂 Aangezien de verzendkosten echter variëren afhankelijk van de grootte en bestemming van uw pakket, kunt u ons een e-mail sturen met uw verzendadres en het specifieke item dat u wilt bestellen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op met een schatting van de verzendkosten.
Accepteert u retourzendingen?
Raadpleeg ons retourbeleid in onze voettekst.

  • Verkoopt u groothandel?
Bedankt voor uw interesse! Bezoek onze contactpagina, en stuur ons een e-mail, vertel ons iets over uw winkel..

  • Wat zijn uw voorwaarden?
Onze algemene voorwaarden vindt u in ons footer-menu.

Livraison rapide et gratuite

Livraison gratuite et rapide pour toutes les commandes en Benelux.

Paiement en-ligne sécurisé

Les paiements sont gérés par le fournisseur le plus sécurisé des Pays-Bas.

Retours sans tracas

Vous avez une période de réflexion de 14 jours après votre achat, pendant laquelle vous pouvez effectuer des retours sans souci.

Notre équipe est à l'écoute pour répondre à toutes vos questions et requêtes à tout moment.

N'hésitez pas à contacter notre service client. Notre équipe est disponible 24h/24 et 7j/7 pour répondre à toutes vos questions