Met de gezichtsmaskers van SHARP&FLEX val je op de juiste manier op.

Met de gezichtsmaskers van SHARP&FLEX val je op de juiste manier op.

SHARP&FLEX items zijn er niet alleen om aan jouw behoefte te voldoen. Ze zijn ook ontworpen om te fungeren als een functionele modeaccessoires om jouw look moeiteloos van saai naar fantastisch te transformeren.
Of het nu gaat om het maken van een ‘Fashion Statement’ of het stijlen van jouw look, met onze items in het algemeen en onze mondkapjes in het bijzonder ben je daarvan verzekerd. Je kunt kiezen uit 4 unieke en opvallende ontwerpen zodat jij jouw eigen unieke look kunt creëren.


Element FIRE - Perfect voor moedige en impulsieve mensen die willen dat hun kleding hun zelfverzekerde, energieke en onafhankelijke karakter laat zien en tegelijkertijd een opvallende flair aan hun look toevoegt.


Element EARTH - Ontworpen met de nuchtere en gedisciplineerde in gedachten, deze statement is ideaal voor mensen die praktisch, betrouwbaar en in staat zijn om het evenwicht te bewaren, zowel op het werk als in relaties.


Element AIR - Biedt precies de juiste pasvorm voor alle gemakkelijke en beschrijvende persoonlijkheden die socialer, artistieker zijn en geen moeite hebben om hun emoties te uiten of met anderen te communiceren.


Element WATER - Ideaal voor de pure die niet bang zijn om diepe emotionaliteit, grote empathie en gevoeligheid samen te tonen. Perfect om de diepte van jouw creativiteit en ziel uit te drukken.

Gratis & snelle verzending

Wij bieden altijd gratis en snelle levering voor alle bestellingen binnen de Benelux.

Gegarandeerd veilig online betalen

Je betaalgegevens worden altijd versleuteld verzonden via de meest veilige betaalprovider van Nederland.

Probleemloos retourneren

Alle bestellingen hebben een standaard bedenktermijn van 14 dagen. Binnen dit termijn kunt u het product zonder gedoe retourneren

24/7 uitstekende klantenservice

Neem gerust contact op met onze klantenservice. Ons team staat 24/7 klaar om al uw vragen te beantwoorden